Over AutoBankers

Autobankers – Specialist in grijs kenteken bedrijfswagens en Mercedes-Benz personenwagens


Bij Autobankers hebben we van kleins af aan al liefde voor auto’s. Dit is door de jaren heen alleen maar gegroeid. Sinds 2006 zijn wij werkzaam in de automobielbranche. Sinds 2019 hebben wij besloten om van werk een hobby te maken. Wij zijn gespecialiseerd in de in- en verkoop van grijs kenteken bedrijfswagens en omdat wij gepassioneerd Mercedes-Benz liefhebber zijn, doen wij ook speciale Mercedes-Benz personenwagens in- en verkopen. De focus ligt daarbij op de modellen gemaakt en verkocht tussen 1985 en 2015. Doordat wij veel inkoopadressen in zowel binnen- en buitenland hebben en werken met lage overheadkosten kunnen wij u bijzondere auto’s aanbieden voor scherpe prijzen.


Voor ondernemers die bij ons een grijs kenteken bedrijfswagens willen kopen bieden wij ook Financial Lease aan. Met deze vorm van financiering wordt u direct eigenaar van uw nieuwe bedrijfswagens en betaald u deze in maandelijkse termijnen af. Rentekosten zijn aftrekbaar en de looptijd van uw financiering is mogelijk van 12 t/m 60 maanden (afhankelijke van het bouwjaar van de te financieren bedrijfswagen).

Let wel, u dient zelf de 21% BTW te betalen bij aankoop. Deze kunt u niet meefinancieren, maar wel direct bij te Belastingdienst middels uw BTW-aangifte terugvragen.
Tussentijdse versnelde of geheel boetevrije aflossing behoren tot de mogelijkheden, zodat u niet lang aan een leasecontract vastzit.

Belt u anders gerust voor de mogelijkheden of een vrijblijvende offerte inzake Financial Leasing.

Bezoek onze showroom en bekijk onze collectie


Neem eens een kijkje bij onze voorraad om te zien welke auto’s wij in ons aanbod hebben. Natuurlijk bent u ook altijd van harte welkom om eens langs te komen bij onze showroom in Echt op Industrieterrein “de Berk”, gelegen in het smalste stukje Nederland, nabij BelgiŽ en Duitsland, direct aan de A2 en A73, zodat u ons ruime aanbod in het echt kunt bekijken.

Neem voordat u wilt komen wel even telefonisch contact met ons op?
Wij zijn enkel op afspraak geopend.


Klik hier voor ons contactformulier.